Välkommen, man måste ju hänga mä

Som sagt välkomna till nya bloggen, eller nya å nya, är ju helt grön på bloggning så välkomna till första bloggen. Eftersom man är helt grön på området så känns det lite svårt så här i början. Jag har redan lyckats skriva ett långt stycke som försvann efter att jag skulle förhandsgranska (Tim: moster fick böta många kronor till svordomsburken, kom och inkassera) men va piiip har man lyckats föda barn, tagit en magisterexamen och klättrat uppför slaggberget (kom inte på en tredje bra sak jag lyckats med) så ska man väl efter lite övning lyckas få ihop en blogg. För va fan man måste ju hänga mä.

Har suttit och surfat på andras bloggar många långa kvällar och nätter, tiden rusar snabbt iväg när man fastnar inne på någon intressant persons blogg, och ställer mig nu frågan; HAR ALLA UTOM JAG GÅTT KURS I FOTOSHOP OCH GRAFISK DESIGN? Alla har så fina bilder och designade sidor. Men jag går helt enkelt efter mottot "practice makes perfect" och "learning by doing". För man måste faktiskt hänga mä.

Så där nu ska vi se om detta inlägg vill komma med, annars blir jag fattig! Köpte en ny systemkamera igår så imorn ska det läggas in bilder.

RSS 2.0