Grattis Mila-älsklingen 1 år

Idag har varit en underbar dag med kalas och massor av presenter. Mamman och pappan är dock heeelt slut så det blir tv i sängen nu redan innan 21.00. Mila var trött hon med och somnade vid 19.30. Får se hur hon sover idag när det hänt så mkt, men det gör faktiskt inget om hon vill krypa ner brevid oss. Det får man om man fyller år! (och alla andra dagar)

Imorn kommer Njutångersmammorna hit på fika. Först ska vi och ta spruta...buuuhuuu

Får ta och lägga in kort imorn från födelsedagen för nu är jag sååå trött.

Men en liten bild kan jag väl bjuda på tänker ni, å det kan jag...dock inte från kalaset.


Shoes are made for walking

Men hur kul är det egentligen? Inte hjälper det att hon har världens snyggaste skor heller, att ha dojjor på sig är PISS!






Igår var det tjuvstart på kalas för Mila

Japp kalas för fulla muggar var det igår. Här kommer lite fina bilder på besökare. Mila tackar för alla presenter så fiiina så....


Mila öppnar paket från gudfar.... kan säga att hon mist sagt gillade den!



   

Mila hos fotograf Angela Sobhi

Hon är ju världens sötaste så är det bara......

Med dockan Dick


... ni får en bonuskort på oss alla tre


Leksaker i all ära...

... men andra saker i hemmet kan vara minst lika spännande... Wilma är dock livrädd och springer undan, eller ställer sig och skäller på den.




Tisdag är lika med bläää

För då är vi solokvist eftersom F är på jobb samt pokerklubb. Detta betyder att jag måste lägga Mila-tjejen, något som F är tusen ggr bättre på än mig. Jag får kämpa men det går ju tillslut. Vill att hon ska sova i spjälsängen och för ngn natt sedan sov hon där ända till kl 03.00. Dock med två vällingpauser i spjälsängen. JAG VILL SOVA EN HEL NATT OSTÖRT!!!!!!! Men det kommer väl... hmm...ja...äää...jag vet!

Idag har vi haft mammagrupp samt varit hos syster yster, där tjuvstartade vi våffeldagen... mums!

 sötfisen Wilma

Bilder - VÄRLDENS BÄSTA KUSINER



Storkusse busar...han är sååå rolig!


                                                     
                                                       KÄRLEK

Handling och städning

Nu har jag inte tid att sitta vid datorn... måste plocka in saker från handling och städa....har vi tur kommer kanske lite nya bilder till kvällen.

smell ya later

Så olika faller ödets lott....

Jo vi var ju i Ljusdal på lördagen sedan en sväng till stugan i Järvsö. Fint väder hade vi oxå. Tänkte dagen kunde visas i bilder.

 Gammelmormor Ella donar i köket.....

...å så här såg det ut i vardagsrummet till skidåkning på tv....

...samtidigt som jag jagade Mila runt i lägenheten, här provar hon Bertils rullatorramp!

Innan vi åkte hem åt vi middag i Säljesta med Faster Anna. Var så fint där ute när solen sken, kan dock informera fammo å faffa att en del ändringar bör göras ur barnsäkerhetssynpunkt. Hon är snabb lilla Mila, inte stilla och sovande som när ni såg henne senast.

Hennes nya grej är förövrigt att se orolig ut, här kommer ett typexempel på hennes nya minspel.

 Gullhjärtat mitt!!!

Kyrkisbesök

Idag blev det en sväng till kyrkis i igge eftersom kusinen Lias skulle dit å busa. Vi gjorde påskpynt och lekte massor! Här kommer bevisen!







 Mosters lilla prins(essa)!

Sorry

När man är trött som attans är det svårt att orka öppna datorn. Detta pga av att Milise fått för sig att hon är som alla andra barn och vill nu vakna tidigt. Pust säger jag... Men bara klockan passerar 06 så får man vara nöjd, innan dess vägrar jag kliva upp.

Idag är vi HT-kändisar! Jippi...hmmmff Inte direkt sugen att vara med på bild. Men det var ju för en god sak. Orkar inte kommentera det som stod. Vi hoppas bara på att dagis löser sig, annars får lillpluttan vara hemma tills det finns plats i Njutånger.

Sitter hos sys nu å väntar på att Mila ska vakna för då ska hon å F iväg på badhuset, jag orkar inte raka benen så de får roa sig själv..hahahahaha.

Inga planer annars i helgen. Har tappat min mobil hos moffa å Annika så måste dit å hämta den idag. Kanske väntar nåt spännande erbjudande från nån av brudarna där...hoppas.

Nu ska jag fika......


senil???

Det är inte sant... kamera laddaren är borta IGEN....

Regnigt

Nu regnar det... lika bra det så smälter snön fortare, men det vore ju super om det kunde vara lite soligt istället. Ska kolla på yr.no nu tror jag och se om det blir nå bättre framöver här. F lägger Mila och vi ska snart se "halv åtta hos mig" innan F ska iväg på innebandy. Jag hoppas Mila tänker sova eftersom jag tänkt snika till mig lite axelmassage. Är i STORT behov av det. I morse när jag tog upp ungen så knakade det till på ena sidan. JAG MÅSTE BÖRJA TRÄNA! Skulle kanske ta och skaffa sig en pilatesboll, Sara hade du nån man kunde låna?

Nyss svullat taco.... mums Så det är dagens (lite sena) mattips. Eller tortilla var det ska jag tillägga.

Ha ha ha förresten... idag när vi kom hem från att ha handlat mat kom vi inte upp i vår backe, så jävla moddigt att vi körde tvärnit. Fick parkera hos våra snälla grannar och ta fram stora snöskyffeln (Fredrik).

Höres å ses

Bingo, Bananpaj och Barnkläder

Vart tog det fina vädret vägen? Det skulle ju vara soligt hela dagen idag lovade de på tv4 vädret. Hmm lite tittade solen fram iaf.

Mitt på dagen var vi iväg till Njutångersfolkan och inhandlade fina disneykläder till Mila. Två mössor och vantar, shorts och strumpbyxor blev det. Jag har även beställt en födelsedagspresent till Mila idag...sååå söt.

Nyss var Morfarn och Annika här och spelade bingo med oss och smaskade på lite Banoffepie. Mummms!

Det blev supertoligt med Milas sovning idag så hon somnade inte förrän nyss. Nu ska jag gå upp och städa undan lite samt gör iordning lite välling. Ska se om hon sover bättre om hon får välling när hon vaknar nästa gång. Värt ett försök, eller inte eftersom jag tycker det är mucho jobbigt att kliva upp och värma mitt i natten. Kanske man ska ha en micro i sovrummet?! Det vore ngt. Eller ta ner en termos med varmvatten...vilken bra idé, skall genonst fixa det. Verkar inte bättre än att jag börjat prata med mig själv så kanske dax att knoppa in snart.

Måste först bara läsa mina vänners bloggar...


Fredag (den 13e)

Eftersom Mila vaknade 03 inatt å skrek ett bra tag klockar jag ut nu och går i säng. Lägger mig och kollar på så ska det låta. Wilma ligger brevid och tuggar på ben. F kom hem vid 19 så det blev middag och sedan läggdax för Mila. Som vanligt tog det 4 min för F att lägga henne. Skönt att ha honom hemma igen.

Imorn ser jag fram emot att träffa brudarna och kolla på schlager. Gjort en Banoffepie som vi ska smarra på imorn.

natti natti

FF

Idag har vi FF, Fredrikfritt. Pappa F har dragit till Västerås och kollar på bandy samt hälsar på Oskar. Han lämnar alltså sina tre tjejer hemma att roa sig själva. Vi hoppas han har urkul och vi myser på här hemma. Morfarn, Annika och Timpan kom och hälsade på. Gissa om Wilma och Mila blev glad. Mila är helt tokig i Tim. Tyvärr var det längesen han var här. Han har ju så fullt upp hela veckorna med scouter, innebandy hockey etc... kommer väl få stressyndrom innan 10.

"-Moster, var ska jag slänga glasspappret? Det var så längesen jag var här så jag har glömt."

Hmm Nu blir det andra bullar. Sa åt honom att nu får han ta och komma oftare så vi bestämde en date med wii-spel.

Mila har precis somnat så jag ska passa på att dona lite samt snacka med Sundman på msn. Håller även på att fixa till en vägg med foton.

See ya


Dagens bilder



Okey, den är inte lika snygg som den var när jag fick den av pappa 9 dec (!) men den lever än. Hur länge var det pappa och Annika samt syrran lyckades ha sina??? Nu har det liksom blivit en grej av det hela och nu ska jag se hur länge den vill bo hos mig.



Pappan kollar upp tågtider, Mila vill inte vara med. Det är ju sååå roligt att åka snabbt på stjärten.



efter badet med pappa såg Mila ut så här när hon kom upp. Håret åt alla håll. Jag kan tillägga att nu när det torkat är det värre. Vi får se galen ut imorn helt enkelt.



Men söt är hon!! Nu ska vi kolla på danska unga mammor på tv sedan ska Mila sova. F åkte precis iväg på pokerklubben.

Bloggtorka

Har inget spännande att rapportera. I morse var jag och Mila på mammagrupp där lekte Mila md Tuva och Gurra. Glömde kameran som jag tänkt ta med och fota lite. Längtar till vädret blir bättre så man kan gå ut i vårsolen och knäppa kort. Nu ska F iväg på träning och jag ska laga lunch medan gumman sover.

over and out for now.....

Rensning

Mitt projekt att rensa ut gammalt skit pågår fortf. Igår var det "plastburksskåpet" i köket som fick sig en omgång. Massor av udda saker som bara låg och tog plats. Idag blv det klädbyrån i sovrummet. Inget direkt jag vill slänga eftersom jag inte äger allt för mkt kläder, men vissa saker får flytta upp till garderoben. Har även tagit tag i berget av rentvätt som nu ligger snyggt på respektive plats.

Nu sitter jag trött i sovrummet, kollar på Judy´s domstol och funderar över vad jag ska laga för mat. Måste upp och fixa till nåt nu innan F ska på prom med Wilma.

*Klappar mig själv på axeln för jag har varit så duktig*

Söndagslunk

Mila har börjat vakna tidigare och tidigare... vart ska detta sluta. Idag vaknade hon vid 07.30. Urk! (Ja syster-yster jag vet!) Nu är hon, Fredrik och Wilma på prom så tidigare på dagen sover hon ju oxå, vilket resulterar i att hon blir trött redan vid 19. Igår när vi skulle försöka kolla på Schlagerfestivalen så var det ett väldans springade ner till henne eftersom hon sover så oroligt. Missade väl halva showen, eftersom F satt och spelade en turnering samtidigt så blev det jag som fick kila ner när hon ropade. Men det gick ju bra det med.

Idag är det Internationella kvinnodagen så Grattis eller vad man säger till alla er brudar som läser.

Diskussion i morse på Gästgivarevägen:

T: "Fredrik, du har ju tre stycken hemma. Har du planerat ngt speciellt idag?"
F: "Vadå?"
T: "Tänkte om du planerat in ngt spec på denna spec dag."
F: "Vad? Är det morsdag idag?"

Ja vadå man kan väl inte begära att min bejb ska komma ihåg allt! Jag fick ju världens middag i fredags så jag är mer än nöjd. Och idag är jag bjuden till Logren på "sminkparty" så det är ju lite ´"girly".

In med lite kort tycker jag...

 Mila 11 månader

 Mila 11 veckor

Myskväll igår då

Igår blev jag bjuden på en underbar hemlagad tvårättersmiddag (tre om man räknar godispåsen till efterrätt). Så mysigt så. Efter det blev det tv och så poppade Sara och Linda in på besök efter att varit ute på raggarrunda. Så lite popcorn och skitsnack hann vi med oxå.

Kollade på Oprah igår och då var temat städning så nu ska jag ta tag i några överfyllda skåp. Se om en rensning kan stilla mitt sinne.

 

luktsinnet går i arv

Känner att mitt förra inlägg var så neggo så måst berätta en rolig sak. Alla ni som känner mig vet ju att mitt luktsinne är ganska outstanding. La nyss över Mla i min säng, satt igång datorn, klädde av mig och kröp ner brevid henne. Då märker jag att hon börjar vädra som värsta spårhunden och vips som en dammsugare har hon hittat fram till målet! Blood hound gang! Ja ni...när ni ser mig i programmet "jag ammar min 5 åring"...please..ring mig

over and out

lyxigt..inte vet jag

Nyss kollat på lyxfällan och mankan inte annat än bli mörkrädd. Stureplan, schmureplan säger jag. Vilket jävla pack! Bunta ihop dem, kör iväg dem (gärna med fartyg...inga firstclass tickets här inte) till ett fattigt land och tvinga dem biståndsarbeta. Skänk sedan deras tillgångar till valfri hjälprättsorganisation. Ja blä... wake the f**k up! Har ingen aning om hur gammal Anna Hibbs, som var med i dagens program är men tjänar man över 20 000 netto behöver man inte få 12 000 från mamma och pappa varje månad för att klara sig. Hon kollade även på kläder... 20 000 för lite kläder hon hittade på rea. Jag börjad fundera hur många års klädbudget det var för mig. Kom sedan inte på när jag köpte nåt senast till mig själv så gav upp den uträkningen.

Yänkte oxå på att det verkar ju onekligen utterst viktigt för dessa människor (jag har redan buntat ihop dem) att vara någon, En följdfråga som poppar upp; VARFÖR SER DÅ ALLA LIKA UT???? Ett tag trodde jag att jag råkat bytt kanal och att det var "Den rätte för Rosing" jag kollade på. Om man nu vill vara så speciell och ha skor för flera tusen och bara bära märkeskläder, kan det väl inte vara så roligt att gå runt som klonade bimbos som ser ut att fått en käftsmäll.

Nån som håller med? Hoppas ingen käner igen sig! Reaktioner tack!

Å va skönt nu ska jag krypa ner md mitt undrbara barn som sover så sött

Hotellfrukost, shopping och andra rutiner

Ja dagen kunde inte börja bättre. Var bjuden på frukost hos Logren. Värsta gott asså! Där var Linda, Mille, Sara, Åsa, Erika, Axel, Jag och Mila. Hur mysigt som helst. Det måste vi göra igen tjejer!





Shoppingen ja... det var inget roligare än att storhandla på Lidl. Vi lämpade av Mila hos kusinerna iaf så hon slapp följa med. Tog en burgare på McD oxå...mmmm gott.

Nu på kvällen har det inte blivit mkt. Tvättat och tänkt att jag ska städa men än har det inte blivit så rent å klockan är över 22. Milas träning med spälsängen går väl ganska bra. Vissa kvällar bättre än andra!





That´s it for now... goodnight everyone

Uppdatering

Fy nu var det längesen. *slår mig på fingrarna* Har gaft semester från bloggen. Har under tre dagar varit på jakt efter laddaren till kameran...igen! Letat överallt och var på väg att inse faktum att jag kanske måste försöka köpa en ny. Hitade den idag på fönsterbrädan i sovrummet, nog för att vi har breda fönsterbrädor men va faaan! Så nu ska jag lägga in kort snart. Just nu sitter F inne i datarummet och spelar så då är det ingen idé att störa. Sitter på den bärbara utan E och W nu. Mila sover så sött nere...peppar peppar.

I helgen delade vi upp oss. På fredag var det tjejkväll hos Logren. Erika var hemma i helgen så vi kollade på s"så ska det låta" samt spelade spel. På lördag hade F pokerturnering i stan så jag och mila var bara hemma och kollade på schlager. När F hade henne själv på fredagen hade hon varit väldig duktig. Hon blev lite ledsen vid gröten och lät lite "mamammamamama", det brukar ju vara jag som ger henne gröt. Men sedan hade hon somnat och bara vaknat n sväng och då dög välling! På lördagen var det andra bullar.... sov i två minuter. Sedan grät hon och blev till en fiolsträng i spjälsängen tills jag fick ta upp henne. Hon fick sitta och lea i sitt rum medan jag lagade sen middag. Jag tänkte att jag ska inte ge efter och ge henne tutte hela tiden så jag kämpade ett tag med vällingen och tillslut tog hon den. Precis då kom F hem så då började hon skratta när hon såg honom. Han tog henne och gick ner... kom upp efter 2 minuter! Pappa han kan lägga han!

Idag har det bara varit vasaloppet samt en familjepromenad ut på isen. Nu har jag lite surfarabstinens så ska ut på internet och kika runt! Kan ju ha hänt massor som jag missat på fb. Hoppas alla ni som har facebook går med i vår klubb "När ska Åsa N skaffa Facebook" hahahahhahaha


RSS 2.0