hahahaha

Skrattar av nån anledning ända från järnväegen där Anna lämnar av mig hem. Vet inte varför, kanske pga av en otroligt lyckad kväll hos Ida med mammorna!!! kommer hem helt vimsig och bestämmer mig för att prova lyckan med en resorb-,,,, ja vi får se hur det går med min magen..... Kommer hem å Wilma skäller... Mila vaknar som vanligt inte av detta ljud.... kommer på att jag ska gömma mig bakom gardinen när jag letar vällingflaskor, älsklingen vaknar och undrar så klart vad jag håller på med...ingen som vet... jag svarar bara skrattande att jag letar välling. Hahahahaha 

Nu hör jag att vällingen kokat klart och jag tror jag ska lägga mig på soffan......sovmorron kanske till 10??? Tror jag behöver det...bloggade iaf som lovat! Tack Ida för ikväll, även om jag vet att du inte läser detta!

natti, bilder kommer sen 

Brödbak

MMMM sitter å mumsar nybakat bröd med smör på! Jag är så duktig så... Måste bara dela med mig av receptet!

Till en limpa: (lika bra att göra dubbel el trippel dock)

3,5 dl mjöl
3 dl grahamsmjöl
1 tsk bikarbonat
1,5 dl torkad frukt i bitar, typ aprikoser
0,5 dl socker (kan uteslutas för er nyttighetsmänniskor)
3 dl filmjölk
0,5-1 dl sirap (jag tog minst 1 dl)

Rör ihop allt till en klibbig deg/smet. Smöra avlång sockerkaksform med smör. Häll i och grädda i ugn 200 grader 40-45 min. Hur enkelt som helst och så jävla gott. Varför inte gör aoch ge bort i present när ni ska på nån grillfest i sommar.

Poolen!

Fredrik har redan badat. Liiiite för kallt för mig än känner jag! Mila är så nöjd att bada i sin lilla pool!




Midsommar i bilder



Så här fin var Mila på midsommar. Farmor hade även "pimpat" gåstolen med ballonger!



Dessa söta tjurar eller kossor följde med oss när vi gick på tipspromenad i härliga Järvsö.



Efter prom var det dax för lunch med hela gänget!


Hänt grejer på backen!

Vi har fått mkt gjort idag. Kanske beror det på att vädret varit en rejäl humörhöjare och att vi haft roligt medan vi jobbat. Staketet har blivit klart, en pool införskaffad och nästan fylld, kollat på Tims fotbollsskola, lunchat med sys + fam, grillat med Faster Anna, städat sovrum samt kontor, druckit grogg samt nyss ätit kräftor på balkongen. Det har minst sagt varit en produktiv dag och jag känner att jag haft massor av ork och energi. Fredrik planerar redan ett dopp imorn...brrrr!
Mila har badat hela dagen både med kusin-Lias och hemma i sin babypool. Hon är minsann en riktig badtjej, måste ha ärvt det efter mig!!

Nu ska jag drick upp min grogg och sedan krypa ner i nybäddad säng! På lördag är det lunch med brudarna + familjer här på backen så imorn blir det till att handla inför det samt fortsätta "operation rent hus"! Fredrik uppfann ju en lek igår som han döpt till städbingo. Alla rum samt uteplatser fick en lapp sen var det Mila som drog lotter åt oss vilka rum vi skulle ansvara för. En lapp om dagen. Idag städade alltså F kontor och jag sovrum. Han är lustig min sambo!

Ska ner å passa på att kramas med sambon eftersom kors i taket han är vaken fast kl är 23!


sladd borttappad

nån som är släkt med Saida och jag berätta var min kamerasladd är så jag kan ladda in kort? Anna; hade inte du nån som ringde dig som hade snackat med ett medium?

Nyss hemkommer från alltid lika trevlig softkväll hos Logren. Nu blir det sängen efter lite mackor. Är det nåt tråkigt på tv tro som man kan somna till?

Imorn ska vi kolla på Timpan som har fotbollsskola. Vädret är NICE nu alltså! Dock har väl kusin-vitamin det ännu bättre som är på Hawaii.

Kanske blir att svalka fötterna på ankarmon imorn ak.a titti-bad.

natti

Tack

Tack för alla stöttande kommentarer och att ni förstår att stackars jag måste gå till sängs med ångest för vad nattens utrop, sömngång, och anklagelser har att utlova. Vem som helst skulle ju bli rädd för karln! *hahahahaha*

Jag ska försöka ha med mig kameran vid sängen och skynda mig att fota nästa gång, eller filma. Kanske skulle vara nåt att lägga ut på youtube! *mohahaha*

Pain

Vad gör man när ryggen känns som den ska gå av? Gjorde rejält illa mig ute i stugan dagen innan midsommar. Vet inte riktigt hur men lekte med Mila och bäddade hennes säng samtidigt sedan kunde jag nästa inte bära ut henne från vår stuga. Fy... strålar ner över ena sidan. Tror jag skulle behöva lägga mig ett dygn på en spikmatta eller nåt. Började bli lite bättre idag men nyss då vi var på väg till Tims fotbollsträning ramlade Lias i trappen och jag skulle trösta, vilket resulterade i att det knakade upp igen. Shit pommes frites! Det går ju ganska bra att gå iaf men sämre att böja mig fram. Jag har ingen aning hur jag ska göra inatt när Mila vaknar och vill komma upp ur spjälsängen, tror jag får ta en såg och göra ett hål i spjälorna och dra ut henne därifrån. "Men du kan väl väcka F och be honom"- tänker ni.....jo visst. Han sover som en björn i ide och pratar bara massa tok. Inatt tex. jag hade precis kommit hem från en kväll med brudarna, jag la mig i sängen för att trösta Mila som vaknade. F sätter sig upp, stirrar på mig och tar sig på överarmen. Sedan anklagar han mig för att i smyg tagit ett dna-prov från honom. Jag börjar småfnissa och frågar vad han dillar om. I tre minuter tittar han sig på armen, smeker den och kollar efter blod. Man kan ju bli mörkrädd för mindre alltså.

Jaja, trots att ryggen värker så skriker disken på mig, blommorna är vråltörstig och dammråttorna lever rövare så jag har inget annat val än att ta itu med eländet! Tur att det inte är ngt roligt på Tv ändå.

 

Ny tävling hos Suzan

Nu är det tävlingdax igen!

http://ettdussinpannor.blogspot.com

En häftig pryl, varje kvinna vill ha. Smart sak faktiskt som jag aldrig sett förr!

 Ni får gissa vad det är eller varför inte bsöka hennes blogg och kolla!

Baka baka liten kaka

Mila hjälper gärna Farmor att baka rabarberkaka i stugan! kladdigt blev det, men slutresultatet blev super!




Bilder Turkiet

Äntligen tagit mig i kragen och letat fram kabeln till den lilla kameran så nu har jag laddat in lite kort!



Dol i ögonen, sand mellan tårna...uffa!




Mila å Mamma sitter och väntar medan pappan får sig en umgång med kniv!



Alla skulle bära och hålla i Mila, verkligen barnkära turkarna! Mila gillade all uppmärksamhet. De försvann ett tag med henne och när de kom tillbaka efter att varit inne i butiken mittemot såg hon ut så här:


Tävling igen

Var med och vinn en egen KOMBI-öppnare!
Perfekta redskapet i köket, på stranden eller varför inte på båten eller i bilen?
KOMBI-öppnaren är liten och smidig och kan bäras i en handväska eller benficka.

Flexibel öppnare för såväl PET-flaskor som
kapsyler och aluminiumburkar.
Perfekt för den som har långa fina naglar eller svaga nypor/handleder.


Var med och tävla du med på http://www.ettdussinpannor.blogspot.com/


Lycka till!


Kusinerna

Nu när morsdag varit å mor å far fått sina presenter kan jag ju avslöja att vi varit hos Angela igen och fotat barnen! Underbara ungar!!!



Och så här kan det se ut mellan alla fina foton, observera att papporna lyser med sin frånvaro!


Förkylning på G?

Tror Mila fått lite snuva efter AC på planet och hotellet. Somnade tidigt ikväll, Tur det eftersom jag har lite saker att stå i nu efter resan, typ ett berg (storlek slaggberget) tvätt och massor av blommor från stugan som ska planteras. Synd bara att det är så kallt ute. Fredrik sitter och tittar på fotbollen. Funderade ett tag på att sätta mig med honom, men det är så tråkigt när man inte får prata om annat. Han är super koncentrerad och får ej störas. Bäst att jag håller mig till städningen! De utlovade bilderna får vänta lite tills jag orkar ladda in dom i datorn.

Vi har varit 2 dagar i stugan, tyvärr med mindre fint väder. Mila har lärt sig baka rabarberkaka med farmor och det var kladdigt och roligt tyckte hon. Nä ta tag i städning nu, imorn vankas Medeltidsdag i Njutånger. Kul! Hoppas Mila mår bättre.

Heja Sverige!

Njutånger

Hemma igen. Känns skönt även om vi haft det hur skönt som helst. Trött nu efter 12 timmar på resande fot. Ska bara ut i trädgården å kolla hur mkt allt växt medan vi varit borta, sen blir det sängen...åååå vår sköna MJUKA säng med riktiga kuddar. Kommer nog sova som en prinsessa.

Lägger ut mer bilder när jag laddat in från kameran.

Badbruden

Oj vad Mila tycker det är roligt att bada! Idag har det varit riktigt varmt. Jag har varit nere vid stranden medan Mila sov och F jobbade. Just nu sitter jag och bloggar på toaletten, och NEJ det är inte därför att vi just varit på Gala-Kväll-Buffe och ätit hur mkt som helst, utan för att det är enda stället på rummet som vi mottagning på Internet. =) Fredrik har jäst ut sig i sängen framför en film och Mila sover skönt i sin säng.

Här kommer lite härliga bilder....




Mila vinkar till mormor uppe i högsta tornet! Hahahaha

Och sedan åker hon ned för längsta banan med pappa.


Mila provar Fredriks vattenpolomössa!


RSS 2.0