Advent

Advent är snart här. I helgen blir det först dop för lilla mille, sedan fyller stora Thea år så dit ska vi på söndag. Kanske man hinner med en julskyltning oxå. Fast det är väl lika bra att vänta tills julskyltningen i Igge och hoppas på att det kommer lite snö tills dess. Det känns liksom inte juligt utan lite snö....

Drömmer om en vit jul!

Se hela bilden

Lite skryt då...

...om vilken underbar fästman jag har:

Efter jag kom hem från jobbet fick jag å Mila hålla till på nedre våningen medan karl svettades i köket.

En 3 rättersmiddag stod på bordet, med meny å allt!

Menyn löd:

Förrätt: Smördegsinbakad hjortfilé. Serveras med vitlökscremefraiche och hjortronsylt

Varmrätt: Sockerstekt lax med potatis- och rotfruktskompott

Dessert: Chokladkaka med vispgrädde

Jisses vad gott det var!!!!! F hade gjort så fint så jag bara måsta ta lite bilder. Fick även ett par fina örhängen som det ställdes en hel del frågor om. Var jag nöjd, var de för stora, blev jag glad osv. Klart man blir glad, vad tror han!

   

Efter maten busade vi med Mila en stund och sedan gick jag ner och la henne. När jag kommer ut ur sovrummet hänger min morgonrock i taket med ett paket i fickan. Massageolja! 30 minuters massage väntade uppe.

 Jag var hela tiden så paff..."å va fint, men knäpp kort då!"

Sedan fick jag ta med mig ett glas rött och titta på desperate housewives nere. Vilken underbar dag låg jag och tänkte, när plötsligt det tjuter från ipoden som låg gömd tillsammans med ett brev. I brevet låg ett kvitto från HM på ett par örhängen 39.90 kr och med texten: "HAHA Trodde du verkligen att det där var presenten??" "Kom upp"!!

Uppe väntade ett stort paket..... och väldens finaste present! Hur många år har jag inte önskat mig en riktigt varm jacka?!



Försök ignorera det gigantiska berget av skor!

Skryt å skryt, men hur underbar dag har inte jag haft???? Vilken kille!!

Nu är det god natt i detta hus!



Förlovningsdag

Imorn har vi förlovningsdag och F har tagit på sig att fixa middag etc. Ovanligt va? Att han vill överraska... Det blir säkert mysigt! Får skriva och berätta mer sedan! Imorn jobba först på förmiddagen och fixa lite på stan.

kram på er alla

Se hela bilden



Sängtime!

Låg i godan ro och tittade på byggare bob imorse kl 07, då ringer plötsligt tele. Lite stressad upp, tror alttid att det hänt någon olycka eller så, jobbet som ringer och vill att jag ska komma in så fort som möjligt! Gör jag så gärna så.... trivs så bra! Det var bara att klä på sig och åka in. Lite trött nu, dagen har varit lång, rolig men inte alls som jag planerat. Nu ska jag lägga mig i sängen med Fs Ipod och spela lite spel. Tror visst det är nån tråkig fotboll som sambon kollar på nere...hörlurar på!

Här är Mila å fikar bullar hos älsklings morfar å älsklings Atta. Wilma trivs som fisken, som alltid när hon får vara där!


måndag imorn

Vad har alla emot måndagar? Själv hoppas jag på lite bättre väder kanske men annars ska det väl bli en bra måndag. Tänkte gå på kyrkis i Igge på förmiddagen och sedan vara inne och mysa, tända nån brasa kanske. Nu: kolla på "vem kan slå Filip å Fredrik" Sedan: sängen och hoppas att Mila vaknar så jag kan bära in henne till vpr säng och snusa lite på hennes hockeyfrilla!

kram

Tjejen i lådan vad har du för dig?

Jag tror att även jag som liten tyckte om att sitta i lådor, hinkan etc. Mormor, Morfar, Moster...har jag inte rätt?






Må-bra-dag

Snart ska jag å Annika iväg på må-bra-dag på folkan i igge. Kan behövas en regnig dag som denna, riktig skitväder. Grått å trist. Annars har jag en lång "to do list".

Var med Sara igår, började prata om packning till Thailand, shit vi åker ju snart! Känns lite mer verkligt nu så snart kanske man kan börja längta, trots flygresan!

Bjuder på lite bilder i nästa.

Mila glad

Fam Ström/Wiklund är sjuka. Minsta kusinen har förmodligen nöff-sjukan och pappan följer i samma spår. Så vi har inte träffat dom på ett tag. Men idag (mån) fick Mila träffa sin älskade Tim iaf. Vi var hos morfar för att äta bullar (dom var så gooooda) och vips så dök moster kattis å Tim upp. Mila skrek av förtjusning och ville inte sluta busa. När vi skulle åka hem vägrade hon klä på sig och skulle bara sitta i mosters knä. Lillsnuttan, tänk att hon är så fäst vid sin kusin. LOVE

  


2 månader

Nu är det precis 2 månader kvar tills vi ligger å solar på playan i Thailand. Hela januari blir vi borta, jag, Fredrik, Mila och Sara B, eller vi åker en vecka efter nyår och kommer hem lite mer än tre veckor senare. Vi ska bo hos Milas fammo å faffa som har hus i Phuket. Det skall bli jätteroligt att se hur dom bor och jag vet att dom har några saker på sin lista över saker och platser att visa oss.

Det är ju inte helt problemfritt att åka dock.

beskymmer 1: Wilma! Jag kommer längta ihjäl mig efter henne, synd att hon inte kan följa med ner. Tror dock hon har det bättre hemma än i värmen där nere. Vi får försöka pussla att hon kan vara hos sin älsklings morfar och Annika och hos faster Anna. Wilma är ju så duktig så att vara själv när dom jobbar är inget problem. Dessutom är det ju vinter och då ligger hon mer än gärna och sover på sin fäll.

beskymmer 2: Flygresan. Bläää vill inte ens tänka på den. Och inte pga att flyga med ett litet barn, för det kommer gå hur bra som helst. Mila är ju världens snällaste tjej och anpassar sig så bra. Utan för egen räkning. Jag hatar att sitta trångt mpå ett plan. Ja men man får väl ta det för att sedan kunna njuta av sol, bad och äventyr!

Ska lägga in lite sköna bilder från Thailand sen...sitter vid fel dator nu.
Å grattis alla pappor på farsdag! vi väntar på att Mila ska vakna sedan åker vi till min världens bästa pappa på fika. Han har bakat bullar helt själv!!!!! Skall bli intressant och säkert världigt gott!!

fredagsmys

Här har det varit fredagsmys!

  

Nu sover skatten. Vi hade mys i storsängen oxå så hon fick somna där så bar jag in henne till hennes rum sen. Nu ska jag pyssla lite eller kanske sova....

F är på poker hos vänner, imorn blir det min tur att leka med kompisar. Ska ringa Sara å höra om hon är sugen.

kram

vädret

Har man inget annat att klaga på så kan man väl få klaga lite på vädret. Snålblåst, regn, hagel och kallt. Var just och blev bjuden på lunch av mamma mu och när jag gick därifrån tillbaka till jobbet var det riktigt kallt.

Är det inte så att när man inte har något att prata7berätta om så tar man upp vädret...ungefär så känns det nu. Har liksom idétorka på bloggfronten. Och igår skulle jag lägga upp massor av kort, då krånglade datorn och blev seg som kåda.

Idag är det jobb som gäller fram till 16 sedan hem och operation få huset rent. Jag tar liksom en del i tagen eftersom jag vill vara med Mila så mkt som möjligt när jag väl är hemma. Igår var vi lediga men blev bjudna på middag hos morfarn å Annika. Mumsiga biffar med potatis bjöds det på. Mila hade ont i magen så åt bara glass (!)

Jobb imorn oxå sedan ledig fredag så då blir det mys med kyrkis.

Bilder

Mina härliga Njutångersmammor! På fest hemma hos Lina Midell!



Min älskade Milas fina blå ögon!


RSS 2.0