måndag imorn

Vad har alla emot måndagar? Själv hoppas jag på lite bättre väder kanske men annars ska det väl bli en bra måndag. Tänkte gå på kyrkis i Igge på förmiddagen och sedan vara inne och mysa, tända nån brasa kanske. Nu: kolla på "vem kan slå Filip å Fredrik" Sedan: sängen och hoppas att Mila vaknar så jag kan bära in henne till vpr säng och snusa lite på hennes hockeyfrilla!

kram

Kommentarer
Postat av: Elin

Önskar att jag oxå hade en öppen spis så jag kunde mysa framför brasan. Ska genast skriva upp en sån på önskelistan!

2009-11-16 @ 21:49:59
Postat av: Farmor och farfar

Tittar på Milafoton ofta, även om vi är dåliga på att kommentera. Ser hur hon växer så det knakar, klänningarna jag köpt kanske redan är för små men då skänker vi dem till barhemmet ock köper nya.

Idag skall vi på kolla på en barnvagn efter Boa, om det inte är lämplig modell så har Poms kompis en annan. Har skickat ett mail till Vivianne och frågat henne om bilbarnstol, har också tittat på en affär men de hade bara för riktigt små barn, "halvliggande" ställning men kollar vidare. Flytväst 10-15 kg??? Åh, vad vi längtar, pratar varje dag om Mila och vad vi skall göra när hon kommer hit, pratar också ibland om hennes mamma och pappa. Igår kväll skulle Mila varit här, det SPÖREGNADE och grodorna hoppade omkring på tomten, vi jagade vilt och kastade över dem till grannens tomt, de kan säkert koka en god gryta på dem.

Puss, puss Lill-Grodan

2009-11-18 @ 04:18:06
Postat av: Anonym

2009-11-18 @ 04:21:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0