Nya matrummet

Så här tjusigt blev det i nya matrummet. Farmor Kine har verkligen kämpat på bra med att klä om stolarna!


Kusinerna bus, busigare och busigast...

...jag vet inte vem som är vad (av busighetsgraderna alltså) Men otroligt söta, fina, snälla och vackra är dom iaf alla 3! Me LOVE!




Tim visar Mila hur man ska äta klubba!



Vad mer kan man säga...... awwwww

Lördagsmys...bahhh

Nu struntar jag i detta med lördagsmys *visslar reklamen från tv*. Båda mina tjejer som jag skulle ha ljusmyskväll med har slocknat! Tur att jag hann upp på kiosken för att inhandla lite non-stop och vilken tur att dagens vara på Rättan igår var pepsi. Nu ska jag käka godis å dricka läsk samtidigt som jag städar lite. Alla ni andra är på ljuskväll i skärgården och här är jag i Njutånger och städar. Ja men fint blir det iaf. =)

Kanske jag ska ta tag i alla mina kort jag har oxå.....


 Nu ska jag tända lite ljus!

I am Back!!!!!

Ja då var internet-problemet löst! Mkt har hänt under tiden. Man är ju nu mer working woman! Riktigt roligt att komma ut och jobba faktiskt! Lillskruttan har roligt hemma med pappa och F tycker det är jätteroligt att få ha henne för sig själv. Det har blivit ganska mkt jobb nu sista två veckorna, vi får se hur länge man behövs! Känns skapligt konstigt att kliva upp innna Mila vaknar. Varit ledig idag, eller ledig å ledig, varit hos tandläkaren. Fy fan finns det nåt värre? Börjar kallsvettas och blir spysjuk bara jag tänker på det. Sen är det ju inte direkt billigt! Hoppas de har bra betalt annars förstår jag inte var alla pengar de drar in hamnar.

Nyss var vi och fikade rester hos Lias, igår fyllde ju stora killen 3år! Mila tycker det är hur kul som helst att leka där med kusinerna. Idag var dock olyckan framme då hon både lyckades ramla å slå huvudet och sen råkade Tim såga henne i fingret. Inte alls med mening och Tim blev lite rädd. Sånt som händer liksom när man ska vara med storkillarna och snickra koja av en kartong!

Nu har vi hyrt "Män som hatar kvinnor" Vet inte hur länge sedan det var jag å F satt och kollade på hyrfilm tillsammans. Lite popcorn å hamburgare ska det oxå bli.

internet problem

Vi har inget internet i huset för tillfället utan jag sitter ute i gäststugan nu på Fredriks mobila. Kändes konstigt igår kväll att inte facebooka innan sängen. =) Man har blivit skadad. Nu har Mila precis somnat och sover förhoppningsvis i två timmar så jag ska försöka få lite gjort. Verkligen höst ute så det blir att fixa lite inne. Sen ska jag planera lite inför helgen, det är både släktträff och tjejfest som står på listan. Kul kul!

Har nu hittat alla sladdar etc till kamrean så bara internet kommer igång så ska jag fixa in kort.

see ya

Titti vs Köksassistenten

Ja, nu har jag lyckats smälta det iaf. Igår inträffade en olycka i vårt hem. Skulle vara snäll och hjälpa syrran baka till hennes födelsedag när det hela inträffade.... skar mig (typ hela fingret kändes det som. Självklart ensam hemma med Mila. Blodet sprutade (jo faktiskt har jag bevis på tapeten) och eftersom jag känner mig själv så väl visste jag att det var bäst att veta var telefonen låg. Mkt riktigt känner att jag är på väg att svimma så ringer syrran. Hon hoppar i bilen (jag har senare fått veta att hon bakade klart det hon höll på med och inte alls hade så bråttom) Innan hon kommer har sara kommit hit. Hon hittar mig liggandes med armen i högläge i Milas rum. Hon hjälper mig att kolla på såret. Och lyssna på detta.....HON BÖRJAR GARVA!

HMMMMMMM



Hur roligt hade det varit Sara å Kattis om ni hittat mitt finger så här i köket???? Jo för det var nära!

Mohahahahahahhahahaha





Vinn en spikmatta!


Jag lottar nu ut en Shaktimatta (grön) till er läsare!
För att vara med och tävla, lägg upp bilden på din blogg och kopiera denna text:

***********************************************************************
Nu kan man vinna Shaktimattan - spikmattan på Ett dussin pannors blogg!

Shaktimattan är känd för att bland annat:

» Minska stress
» Verka avslappnande
» Minska smärta
» Öka blodcirkulationen

FÖR ATT TÄVLA, GÅ IN PÅ: http://www.ettdussinpannor.blogspot.com/

Titti vs Brännässlan

Vilket väder det varit idag. Jag som redan gett upp, lagt bort sommarkläder, vintrat i tradgården å tagit fram skidorna. Nää inte riktigt, men nästan. Nu ska det bli så här hela augusti har jag bestämt. Imorn ska brudarna på Texas å käka. Gott gott gott.

Idag har jag bråkat med 700 brännässlor. Jag hatar dom! Var på baksidan hos Pappa och plockade skogshallon. I två timmar bråkade vi konstant. Men vilken god saft här ska kokas. Hoppas jag lyckas bättre än med min blåbärspaj som jag skulle ha bjudit mammorna på i tisdags. Liiite för lite potatismjöl vilket resulterade i att allt flöt i en stor pöl. Jag blev självklart skitsur, smällde i mig halva ändå och slängde resten i soporna.

Nu ska jag fixa till i tvättstugan, eftersom det tydligen är extrem housemakover som gäller här hemma. Jag tror F kommit i nån 30-årskris.

Ikväll, om Mila är snäll mot mig, kanske jag har tid att ladda in kort från storkameran. Nu e den iaf laddad å klar.

Väntar med spänning på att Elin ska ploppa ut en bebbe...bör ske vilken dag som helst nu. Önskar henne lycka till!

kram

vad har hänt??

Kom just hem från Sara och möts av en ivrig F som säger att jag måste blunda. "vad har han nu hittat på?" Leds upp för trappan. Han har möblerat om på hela övervåningen!!! Måste reka runt lite nu och se vad han ställt till med =)

Inget står på samma ställe.... Han är bra rolig min kille!

Natti till er andra...jag tror jag har en del att göra innan jag ska sova. Ett stort plus är att han hittat min laddare till kameran så nu kan jag ladda kameran och få lite nya kort.

RSS 2.0