Ny design

Jo ni har kommit rätt, det är bara jag som ändrat lite design på bloggen.....

Hälsocentralen = The devil

Ligger och slöar framför tv:n i sängen. Mila sover i vagnen å Wilma sover vid mina fötter. Är fortfarande sliten efter denna förkylning! Börjar även få känningar i örat. Eftersom jag har haft öroninlam så många ggr vet jag hur det känns och tänkte att då ska jag ringa hälsocentralen och få en ttid så kanske det kan stoppas innan det riktigt bryter ut..... vmxkcnvfgkjfngjknbjdfnbjdnfbjngbjistället för massa fula ord... dit får man ju inte komma om man inte är medvetslös eller knappt kan gå. HELT SJUKT!  "-Ta nässpray å om du får ont...alvedon" Kärringen har tydligen aldrig varit sjuk själv och fattar tydligen inte att det hjälper skit med lite alvedon om det väl bryter ut! Är förbannad, kanske onödigt att påpeka.

Nu ska jag googla recpet och planera för Milas 1år kalas, snart mars juh. Skönt att vara ute i god tid. Ska även planera lite för hennes fotografering som mästerfotografen Angela ska fixa i skolans studio. Så snällt av henne.

kram så länge...ska ligga kvar i sängen och tycka synd om mig själv ett tag

Sent en Lördagsnatt

Detta måste vara ett rekordsnabbt blogginlägg... Nyss hemkommen från en superkväll hos Johanna! Tusen tack för en underbar kväll! Längesedan jag hade så roligt och mysigt! Bada kar (dock inte förkylda jag) samt Thaimat och mkt (!) trevligt sällskap. Vilket supergäng vi är i Njutånger!

Jag har haft så himla roligt å det är ju väldigt skönt att komma hem till ett tyst hus... nu vet jag inte vilka fighter de haft här ikväll... men sover nu gjorde alla iaf. Wilma låg i hallen på sin fäll, vilket dock kan tyda på att Mila skrikit en del, men det skiiiiter jag i. Welcome to my world säger jag. Dom har säkert haft mysigt och det är bara nyttigt att far å dotter får en helkväll för sig själva!

Här kommer lite fotot från kvällen... håll till godo... missade Elins dyk ner i snödrivan bara (mkt besviken)

Kram å gonatt, nu ska jag göra välling... tror Mila kommer vilja ha om ett tag.....




Fredagkväll är det nu

Ja en fredagskväll inplanerad med wii-spel, mys och chips. Så blev det inte! Fredrik stack iväg på pokerturnering med grabbarna, han blev "inkallad sent. Men det är väl inte mer än rätt eftersom jag ska bort imorn på vinkväll med Njutångersmammorna. Klart han ska ut och roa sig oxå. Väntar hem honom när som helst nu. Tror inte att han skulle bli så sen, men chips och wii känns lite sent nu. Han tog iaf på sig att lägga lillskruttan innan han skulle iväg... det gick så där... Hon sov 20 min sedan fick han börja om, men det slutade i att hon satt i mitt knä en stund sedan lyckades han lägga henne precis innan han åkte. Hon vaknade när han startade bilen!!!! Sova var bara att glömma så hon fick sitta med mig och kolla på lets dance. Efter det blev det lek och mys i soffan. Hon somnade precis nyss (23.00). Men hon var på strålande humör hela tiden så hon var väl helt enkelt inte trött.

Jag har lite svårigheter att skriva eftersom Mila, ögonstenen, nästan åt upp tangenten för E och W idag på denna dator. Jag lyckades få fast dem... då jag märkte att jag satt E där W ska vara å vice versa. Nu sitter de skapligt på plats iaf. Tur att hon inte behövde bajsa bokstäver iaf. Hon är snabb den lilla, det gäller att vara med hela tiden.

Är stolt över mig själv eftersom jag varit rätt duktig att filma henne på sista tiden. Gjorde en liten film av henne idag när hon hasar på rumpan. sedan har hon lärt sig flörta i morse oxå...eller vad det nu är hon gör... ser hyfsat roligt ut.

Ska vara duktig imorn och lägga upp kort från Tims kalas... jag tror minsann att vår present var en stor hit!

Måste även komma ihåg kameran imorn på festen.... längtar!

Hurra hurra hurra

Vad e det för en dag är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Tim å Wilmas födelsedag hurra hurra hurra!!!!!!

Grattis Tim 8år och Wilma 4år. Wilma har redan fått grattulationer från oss i familjen samt ett grattis sms från Anna S. Hon ska få kalvsylta till middag och massor av gos. Just nu ligger hon och sover med Fredrik i soffan. Mila ligger nere i vagnen och sover. När hon vaknar ska vi på kalas till fam Wiklund/Ström. Hoppas syrran gjort biskvier, fast det vet jag att hon inte gjort, men hoppet lever *ler*


Ordlek från mig

Hittade detta på Kompisen Cissis blogg så nu måste jag testa innan jag kryper ner med Mila (som jag hoppas sover bättre än igår natt för annars blir det synd om mig)

Regler:Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

1. Vad heter du? Titti
2. Ett ord på fyra bokstäver: Tork (???)
3. Flicknamn: Tuva
4. Pojknamn: Torsten
5. Yrke: Trollkarl
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: Topp
8. Mat: Taco
9. Sak i badrummet: Tvål (obs tog lång tid att komma på)
10. Plats/stad: Trollhättan (där kussen bor)
11. En orsak att vara sen: Tvättid
12. Något man skriker: Toralf!!
13. Film: Torsk på tallin
14. Något man dricker: trocca
15. Band: The... välj nåt
16. Djur: Tukan (hahahhaah va faaan)
17. Gatunamn: Trollstigen
18. Bil: Tuk tuk
19. Sång: Trollmors visa
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Tractorpulling

Ja alla ni med en examen i psykologi... vänligen analysera inte detta för jag vill inte veta vad som kommer fram.... ska slumra nu. Mila snarkar i spälisen.

kram

Varsågod Farmor Kine

Farmor Kine    (ja det var ju inte så tokigt)


Farfar Hans   ( hahahaha Måste ju vara ett släktdrag... jag ser likheter med Fredriks bild)

Favorit i repris....

Jag kan ju inte sluta.... skrattar ju än. Ja jag har dålig humor å är rätt så lättroad! Nu kommer jag alltid fråga vad människor heter i mellannamn.

"Googla mellannamn och se hur du kommer se ut om 10 år, ta den andra bilden som dyker upp när du söker i bilder"

Vicky   (har du fått samma sjukdom som MJ?)


Detta tar lite av priset... frågade Annika när hon var här idag vad hennes mellannamn var så då måste jag bara kolla!

Annika     (skrattar ihjäl mig)


Mikael W igen... (Kattis var inte riktigt nöjd med hur han skulle se ut så testade med hans andra mellannamn)


Jenny Sjöberg


Cissi Minning (vet att du brukar smyga här ibland :)  Du blev ett flygfoto!


Nu har jag haft lite roligt ikväll oxå!

Hemligaturen gick till.....

.... Sundsvall! Dagen började med frukost på sängen, rosor (en till Mila å en till mig), en bokad klipptid hos frissan (eftersom jag aldrig får fingrarna ur) samt två trisslotter. Sedan gick jag och Mila upp och packade samt gjorde allahjärtans-cupcakes till kussarna. Fredrik jobbade klart sedan bar det av. Första stoppet var IKEA där vi kollade runt på kök... drömmer ju så om ett nytt kök. Man måste få drömma. Efter lite shopping åkte vi hem... trodde jag... men vi svängde in i City där F bokat bord på Oscar. De har så hiiiimla god mat! http://www.oscarmatsal.se/foretaget.asp?id=0 Vid 18 åkte vi hem och Mila var minst sagt trött!

Tack älsklingen för en underbar dag!!!! Löv you!





Snörvel å host

Här är vi lire förkylda minsann men hoppas på bättring tills imorn. Mila började snora och nu har hon smittat övriga, utom Wilma för hon är sitt vanliga busjag! Kände mig riktigt hängig igår men idag är det bättre så var ner på mammagruppen ändå idag. Idag är det alltså nya tag, man har inte så mycket att välja på heller än att låtsas vara frisk eftersom lilltösen inte nöjer sig med att ligga i sängen och ha "lostmaraton", ja Anna ta åt dig! Hon var sjuk förra veckan och har hört att det blev över 17 timmar Lost på några dagar. *ler* Lyxigt säger jag, även om det självklart inte är någon höjdare att ha influensan. Gjorde iaf en grej igår... hjälpte min far via tele att få till ett tyskt y på datorn.. få se nu U û Ü så där ja....

Nä nu måste jag snyta mig... min näsa är RÖD!


Hahahahahahhahahahahahahahahahah

skrattar så jag kiknar här i min ensamhet! Satt å kikade på en sak med Vicky på Bilddagboken (samtalade med henne på msn) Hittade där en utmaning som löd:

sök på googles bilder efter ditt mellanamn, ta andra bilden
så kommer du att se ut om 10 år.

Ok...
jag kan fortfarande inte sluta skratta. Genast måste jag kolla alla jag känner, så här mina vänner och släktingar är domen.......

Jag      (hahahaha grädd-dieten verkar ej funka)

Syster-yster, mamma, samt Sundman  (hmmmm ja ja)


Sara B   (???)


Wiklund     (hahahahaahahhaha)


Moffa Tommy  (like the sideburns)

Roligast av alla är Fredriks!!!!!!!!!!!!!!!!! Håll i hatten!



gulligast av de alla, som vanligt är Mila  


Måste torka tårarna nu... ont i magen av skrattanfall

Fredag den 13e

Inget fruktansvärt otursamt har hänt idag. Imorse var vi alla tre på kyrkis och hade trevligt. Efter det kom Linda hit på fika medan Mille sov sött i vagnen. På eftermiddagen var vi på middag på Skjutbanevägen, det blev thaimat från Mr Man. Gong Bao kyckling mmmums! 

I morgon är det alla hjärtans dag, Fredrik ville ta hand om den dagen i år. Jag vet bara att jag ska packa väska för att vara borta hela dagen, dvs blöjor, barnmat, kläder och allt annat som Mila behöver. Det spelar ingen roll om vi ska vara borta en vecka eller bara en dag så är bilen full. *ler* Ska bli spännande och se vad han hittat på för mys. Är ju Milas första alla hjärtans dag så då måste vi ju hitta på ngt speciellt!

Alla ni som läser min blogg skall oxå få en varm kram... mmmmmmmmm så där ja!

Berättar imorn vad vi hittat på för spännande.

På besök i Sandviken och Gävle

Kom på att jag inte visat bilder från trippen ner till Gävle. 1a stoppet var hos Therese å Conny i deras nybyggda och ack så fina villa i Sandviken. Oj oj där är så fint. snart blir det väl en del skador på tapeter där oxå när lillknodden gör entre och börjar härja runt (tänker på Milas racerfat i gåstolen) hahahaha Ska bli så kul att Mila får en till kompis!! Vi hade ju inte kunnat motstå att köpa en liten present till babypojken, en blå body samt med en fin napp på paketet ist för rosett. Olivia hade ju precis fyllt 1år. Här på kortet öppnar hon present från Sandviksborna.



Efter fikat i Sandviken bar det av till sätra i Gävle och hem till Familjen Cronsell. De har nyss köpt ett jättefint radhus som de renoverar för fullt, blir så fint så! Olivia och Mila fick umgås lite, även om man inte direkt leker med varandra i den åldern så hade de roligt iaf. Bäst tyckte Mila att Olivias bollhav var!


Sötaste ungarna!!!!




Mila är så duktig

Tänkte jag måste skriva lite om min lilla plutta. Vet ju att många långt borta läser bloggen, spec är väl detta inlägg tillägnat fammo å faffa i Thailand. Jag kan tänka mig att de längtar mkt efter sin lilla fis. Hon var ju så liten när de åkte och kommer ju att hinna fylla 1år innan de kommer hem. Vi har satt in ett kort på dom i hennes egna fotoalbum som vi kollar i varje dag. Tyvärr varje gång jag pekar och säger farmor å farfar så blir Wilma upprörd och springer mot dörren. Hon längtar!!!

En annan som längtar efter Mila är Gudmor Anna. Å vad vi önskar att hon bodde närmre! Tänk att bara kunnna träffas över dagen å ta en fika. Tur att internet finns och att man kan maila bilder. (sitter i skrivande stund och pratar bröllop med den blivande bruden).

Mila är så duktig nästan jämt. Alltid glad i stort sätt. Klappar händer nu och älskar att dansa. Måste filma någon dag, kanske jag kan vara så pass teknisk att jag kan få ut en filmsnutt här..hmmm kanske, men inte troligt. Hon snurrar sig fram på stjärten nu, krypa är överskattat och onödigt när man tar sig fram ändå. Äter bra gör hon nu oxå. Vi ska ta tag i vällingdrickande nu snart. Vet inte hur länge till jag orkar amma henne, något som jag har en känsla inte kommer bli lätt att avvänja henne med. *pust*

Ja nu har väl stavningspolisen en del att göra för det är inte lätt att skriva med en 11kg tung hund i mitt lilla knä. Wilma har varit så mammig idag och vill bara vara i min famn. Tror att hon vill att vi ska krypa ner i sängen och att hon får gosa ner sig under mitt täcke.

Så kram å gonatt på er!


Vad är det för en dag...

GRATTIS MIKAEL WIKLUND.... TACK FIKAT OCH HOOPAS NI FÅR KUL PÅ CASINO COSMOPOL

Nya vecka nya tag....

Mila är snorig och har fått lite hosta, annars är allt fint hemma hos Fam Nygren/Ström. Hade faster Anna på besök i fredags. På lördag var vi hos Syster på poolparty. Grabbarna minus Lias badade kar. Det rykte rejält så några bilder blev det ej. Tim vågade tom rulla sig i snön...brrrrrr

På kvällen blev det tjejkväll hos Logren. Melodifestival, spel och vin. Jag kom hem vid 02.00, helt tyst hemma (hade inte varit det tidigare på kvällen då Mila längtade efter tutte aka mamma) Jag började leta efter Wilma i sängen eftersom jag inte hörde henne skälla när jag kom hem. Kände lite försiktigt på täcket samtidigt som jag konstaterade att Mila sov sött bakom ryggen på F.  Håll i er nu.... (spec Åsa som säkert tycker detta är sjukt kul) Out of the blue börjar F skrika och hoppa upp och ner i sängen, han kramar kudden som en sköld, Mila studsar runt i sängen samtidigt slänger F sig ner på golvet och intar skyddsställning. Han fortsätter skrika och är livrädd! Jag håller mig för munnen för att inte skratta ihjäl mig, skyndar sedan ner i sängen och ger Mila tutte eftersom hon SJÄLVKLART vaknar av allt ståhej. F tar flykt till övervåningen där jag senare hittar honom mumsande på två mackor. Jag känner att detta måste jag berätta för någon så ringer Sara och vi konstaterar att han inte är riktigt frisk! Undra hur läskig F tycker jag ser ut egentligen?


                                                                                

Själv hemma

Eller riktigt sant är inte det, Wilma är hemma med mig, fast hon ligger och sover i soffan. Har precis käkat potatismos med lax, mkt gott. Efter sena lunchen drog mina två älsklingar iväg till badhuset. mila är lite snorig men det ska nog gå bra. Själv sitter jag och laddar upp kort från den gamla kameran. Måste beställa hem lite kort så jag får in alla i Milas album.

Har precis satt i mig resterna av glassen från igår...mums. Nu ska jag krypa upp i soffan och spela lite Wii.

Å dagens snacks är....

Jag kom precis på att jag kanske ska ta och väga mig så jag vet om mina ansträngningar till viktökningen givit resultat. Problemet är ju att jag inte vet vad jag vägde innan grädd-dieten. *ler* snart är det lyxfällan som är det enda program som både jag å F gillar. Nyss var vi i stan och handlade som bara den. Hade tänkt åka till Söderhamn men det blev så sent. Tomt var det i kylskåpet och frysen men nu finns det gosaker att välja och vraka bland.

Dagens snacks är i varjefall Ben & Jerry glass "cookiedough och Fudge" mmmmmmmmmmmmmums

Med ett glas rött i handen...

.... sitter jag här nyduschad och ganska trött. Har ju vandrat runt Kvavtjär idag med alla Njutångersmammor. Det är tungt alltså att dra vagnen uppför alla dessa backar, speciellt när kondisen inte är den bästa. fick nästan stryk av Tim (7år) i armbrytning idag så undra jag om det kanske inte är dax att ta fram hantlarna.... mmm just det. Vi skjuter på det tills imorn iaf är ju som sagt lite trött nu.

Ett projekt här hemma just nu är att få Mila att sova i spjälisen. Vi började igår. Hon sov där från 20.00 till 01.00 tycker jag var jätteduktigt. I morse när F gick upp anklagade han mig för att medvetet sparkat till spjälsängen på natten för att hon skulle vakna och krypa ner med oss. Det var inte så men man vet ju aldrig. Saknar henne lite sovandes brevid mig. Men jag saknade inte att vakna upp av att en sugfisk smackar till och vips sitter fast i ena tutten. Det är som att hon kan ligga en meter bort och sedan med hjälp av sugkraft tar sig över dubbelsängen och sedan sitter fast. Vi får se hur det går inatt. Just nu sover hon iaf i spjälsängen. Nyss varit nere och ammat och sedan var jag duktig och lyfte tillbaka henne till spjälisen. F har lagt sig i Milas rum för att inte bli störd. Mmmm tänk att få sova ostört en HEL natt OAVBRUTET, det skulle vara skönt men men den dagen kommer väl oxå.

MILA MILA VÄRLDENS BÄSTA MILA


RSS 2.0