Skärpning!

Jag får ta mig i kragen snart å lägga in fler bilder bla från festen i lördags.... men inte nu för jag är mätt som en spärrballong efter en buffe med kollegorna. Nu blir det samarin å säneg..typ!

=) Jobb imorn så lika bra att sova snart! Vad händer i helgen??

Kram

Tråkiga jag.

Är så trött idag så det blir inga bilder från helgen. Mila sov jättedåligt inatt så det blev kanske 3 timmars sömn för mig innan jag skulle upp då klockan skrek att det var dax att åka till jobbet. Nu ska jag utfodra min hund, äta mackor framför Desperate sen blir det bums i säng!

Dagens lika som bär...

 


Å vad jag längtar efter...

...Mila när jag är på jobbet ibland. Idag hade hon varit världens snällaste hela dagen enligt både morfar och Fredrik. När jag kommer hem från jobbet är hon på världens sämsta humör. Hmmm undra just om hon försöker straffa mig för att jag är borta hela dagarna...känns så iaf!


Dagens "I like"

Jag måste verkligen säga att jag haft världens tur som just flyttat dit jag flyttat och dessutom träffat de underbara personer jag träffat! Verkligen! Jag vill först tacka Lina och Fredrik för att varit ett enastående värdpar! Jo, faktiskt F fick vara med även om han är man! Mohahahahahahaaha, ni som känner mig vet att jag e allt annat än feminsit.

Det har varit, som vanligt, en superkväll med massor av god mat och en supersmarrig efterrätt (after eight cheesecake) och som vanligt har jag lovat min trogna vapendragare Marie att jag ska blogga så fort jag kommer hem (av nån anledning går vi alltid hem sist, kanske till Lina å Fs förtret ikväll). Jag är dock för trött för att lägga ut bilder från kvällen så det får bli senare.

over and out! Men va fan klockan e ju inte 02.26 utan 02.25 kan man ju säga.......


Njutångersmammafest dé ni!!!

Ikväll blir det thaimat och vin hos Lina M. Underbart trevligt säkert som vanligt! Ska komma ihåg kameran, även om de flesta motvilligt ställer upp på kort.

Igår var Linda, Christer, Sara å Åsa här på spelkväll. Riktigt trevligt och roligt. Jag knäppte tyvärr inget kort, fast jag skulle hellre haft videokameran när vi spelade "värsta språket" Jag kan intyga att dialekter inte är min staka sida. Lag "Linda å Fredrik" tog hem segern. Skrattade gott när jag å Åsa skulle försöka oss på att säga "Var 5e film i på bio är svensk" på göteborgska. Mohahahahahahahahah

Vi får väl se vilket tillstånd man e i inatt om jag e så snabb att skriva om kvällens bravader.

over and out....

Dagens bild får bli på Lilla Timpan som ligger nerbäddad och känner sig hängig med hög feber.

puss på dig mosters älskling


1a julbordet avklarat!

Eftersom Hans å Kine åker tillbaka till Thailand nästa vecka har vi idag firat jul. Julbord, julklappar och tomtemask. Helt sjukt! Men roligt! Mila fick en jättefin kalender som hon ska få klappar från hela december. Kine hade även gjort väldigt fina tomtar (kort kommer) som vi andra fick. Jag fick godis och en skitsnygg grå stickad mössa. Nu klarar man sig till lilla julafton som går av stapeln i vanlig ordning hemma hos gammelmormor Ella å gammelmorfar Bertil 12e dec.

Blir ni inte lite sugna?

 


Trök

Varför är det så tråkigt att ha att göra med myndigheter och sånt strunt. Sitta i telekö, skicka in papper, få tillbaka samma papper, skicka in igen...and it goes on! Blää säger jag och börjar tro att de krånglar till det extra för att jävlas. Vet att jag inte är ensam om dessa känslor =) Men saker måste göras så det är bara att le, skriva under och skicka in.

Nu ska jag trösta mig med att kolla på desperate H, mysa i soffan och tänka på helgen som kommer. Då får jag träffa alla mina Njutångersmamma-vänner. Mer än kul!

Dagens bild:

 Bokmalen!

söndag...

Idag har det varit full rulle! Dop och massor av besök. Eftersom dopet var precis när Mila skulle sova var Morfarna å Annika vakt åt Mila och Wilma. De fick sig en lång promenad alla 4. Det märks på Wilma för hon ligger och snarkar i vår säng sedan länge!

Jag har även den snällaste mostern i världen! Idag fick jag ett golfset av henne.... nu vill jag att det ska vara maj-månad så jag kan spela! Hittade även många andra saker som skulle bort efter källarstädning, tex ett par skitsnygga täckbyxor. Jag som skulle inhandla mig ett par nya!

Själv känner jag att jag har lite ont i halsen, men det kanske ger med sig som det gjort förrut. Inget på tv heller så funderar på att sätta mig ner och skriva lite "to do" listor! Brukar kännas skönt. Jag tror jag är besatt av att skriva listor. Det är så skönt att få bocka av saker när de väl är gjorda och medan man skriver dom känns det som hälften av jobbet är klart. Ja som sagt...kanske lite sjukligt beteende. Fler som känner igen sig?

Dagens bild blir på supersöta Viktor som var så duktig idag på sitt dop! Mila är redan lite förälskad i sin granne!






Snart e det helg!

...å då kommer Anna hem. Äntligen! Vi hoppas att det finns tid för både mig och mila att få träffa henne. Det blir lätt lite stressigt då hon bara är hemma en kort helg. På lördag kväll blir det nog en träff hos Logren iaf men det är ju kvällstid så det blir lite svårt för både mig och Fredrik att vara med. Mila ska ju sova vid 20, vi får se hur det blir.

På söndag är det dop för Viktor! Det ska bli mysigt.

Nu har jag en halvtimme kvar på lunchen så ska springa ut och kika lite på Claes Ohlsson tänkte jag.


Goda grannar

I lördags var våra underbara grannar här på middag som senare blev fotbollskväll över hos dom. Mila somnade vid 19.30 efter att ha busat rejält med bus-Frida. Tror nog Frida tyckte det var rätt roligt att bestämma lite över Mila, å Mila tyckte det var lika roligt.

-"Mila du är pappan så är jag mamman."

-"Nu får du vara Tommy så är jag Annika."

Gullungar!

 

Pilgatan



På Pilgatan i Ljusdal bodde Mila sina första månader i magen. Vi längtade efter vårt nyinköpta hus och tiden sniglade sig fram. Nu har fammo å faffa såld huset eftersom de bor i stugan på sommaren och i Thailand på vintern. Vi var iaf bjudna på middag av de som köpt huset förra helgen. RIKTIGT fint har de fått det, eller oerhört fint kanske är mer rätt ord. Köket var magiskt och nu drömmer jag ännu mer om när vi kan göra om vårt. Men det är lite roligt och planera och drömma oxå.


Svamp...

...har jag varit och plockat helger som var. Svärfar och jag tog en tur ut i Järvsöskogen, sjukt roligt att plocka. Jag blir helt avskärmad från allt annat. Skulle kunna möte en björn utan att jag märker nåt. Skapligt ont i ryggen fick jag efteråt eftersom jag gick med näsan i marken. Röd-gul trumpetsvamp är inte lätt att se alltså. Det blev även en hel del trattisar!

Härlig höstbild!

RSS 2.0