Utlovade recept kommer snart.......

Lovade att lägga ut recept på bloggen... det måste jag styra upp. Just nu ska jag gå i säng (Mila å Fredrik sover redan) har suttit och framkallat kort, vilket inte var helt enkelt...tog ju hur lång tid som helst!

Lägger in lite fina bilder iaf, håll till godo.

                                

Traderabiten

Idag ska F iväg och köra go-cart  *hua* måtte han komma hem i ett stycke. Han är allt lite nervös oxå. M ringde precis och informerade att banan var väldigt hal...F blev inte lugnare av det beskedet. *haha* Solen har precis tittat fram. Moster Kattis och Lias kommer snart hit, då ska vi promma till lekparken. Wilma ska få följa med för hon kan gott behöva en prom hon med. Lias ringde precis och skrek "sast å byllar" (för er som inte förstår Liasspråk betyder det saft och bullar) så det är väl bäst att man försöker rota fram nåt ur frysen.

Mila bara växer och växer. Tur att jag blivit traderafantast så pyret kan få roliga saker med posten nästan dagligen *hehe* Det värsta är ju att man blir fast i många timmar när man väl sätter sig. Tiden bara flyger iväg, ungefär som när jag å Sundman lyckas göra ett, vad som var tänkt att vara ett snabbt samtal till ett telefonskvallermaraton. Eller skvallrar gör vi inte så mkt men pratar om allt och inget. Det får bli så när hon bor så JÄVLA långt bort. Tycker faktiskt hon bör fundera på att flytta närmre sin kära guddotter. Hmm kanske inte känns så aktuellt för henne som flyttar in i ny lgh om 2 veckor, men jag måste ju få klaga lite.

För någon dag sedan var pappa här med en massa saker. Han och Annika hade städat källaren. Man kan säga att det var en rejäl trip dowm memory lane. Hur mkt brev som helst rfån tiden då vi bodde i USA. Riktigt roligt att läsa. Många roliga berättelser från kompisarna hemma i Sv bla så skrev Anna att hon vunnit en lödkolv då hon sprungit ankarluffen(hösten 91). Det var även mkt "Hur mår du? Jag mår bra". Roligt roligt. Ska läsa några för Sara när hon kommer hit och håller mig sällskap ikväll.

Nu gäller det att värma upp tummarna inför en massa Wii spel

Hösttrött

Det har ju varit ett sånt hemskt väder i några dagar.... rena stormarna har dragit över Njutånger. Man ka gott säga att vi har fått en del löv på vår gård. Tur att Fredrik investerade i en lövblås förra veckan.

Jag blir så trött av det ruskiga vädret. Idag skiner dock solen så det känns bättre. Det finns fler i familjen som blir trött av hösten. Så här hittade jag resten av familjen en dag. Fredrik skulle lägga Mila för eftermiddagslur i spjälsängen.



Idag har vi premiärdopp på babysim. Det ska bli spännande. Just nu ska övriga familjen ut i solen på en promenad medan jag ska dyka ner i tradera-träsket.

kram på er

RSS 2.0