för trött

Är mycket för trött för att orka blogga...så sömnen får för en gångs skull förtur. *klappar mig på axeln* Men först Christine efter att sett ett lite tråkigt avsnitt av dhw.

gonatt, ska lägga upp lite bilder från stugan så fort jag orkar...

out of reach

Är i stugan, nästan datorfri och mobilfri. Tar det ganska lugnt och skulle njuta av solen men har varit sååå dääär i två dagar. Imorn kommer vi hem igen tror jag. Ska in en sväng i Ljusdal först och inhandla blommor till trädgården.

då ses å hörs vi snart med andra ord.

Thailändarna är hemma

Ida kom Milas farmor å farfar hem från sitt Thailandsäventyr. Vi mötte upp dem på tågstationen i hudik. Oj vad roligt de tyckte det var att få träffa Mila igen. Vi åkte (med en baktung bil, eftersom övervikten slutade på 3500 kr) hem till Anna där vi bjöds på kantarellsoppa och ostmackor. Det blev en snabbvisit eftersom Båda var väldigt trötta efter 30 timmars resande. Sedan var det ju läggdax för Milisen oxå. Vi får se om vi åker dit på söndag.

Nu sitter F och kollar på Jönssonligan (!) medan jag har städat hela köket så nu är det skinande. Idag har det även blivit lite krattat så snart syns gräsmattan. Eldningen igår gick bra, är nyfiken vem som skickat ett anonymt meddelande under förra inlägget hmmm

Nu blir det att lägga sig snart och läsa lite Harry Potter.... Lägger ut bild på återföreningen imorn.

Våren

Kan det verkligen vara så att våren är här nu? Kommer det mer snö blir jag tokig. Kollade nyss på tv4-vädret och fredag verkar det bli superfint. 14 grader å strålande sol, håller tummarna för att det stämmer. Idag har jag varit mkt i trädgården. Skottat jord, fyllt upp hål och krattat. Längtar sååå tills man kan köpa lite blommor och plantera ut. Planerar för fullt var jag ska placera örtagården och grönsakslandet. Så härligt och roligt.

På onsdag ska Mila äntligen få träffa Fammo å Faffa som kommer hem från sina 6 månader i Thailand. Jag vet ju att de längtar så mycket efter henne. Ska bli härligt att se som igen, även om vi kommer se ut som iprenmannen i jämförelse med dom.

Nu ska jag rosta mig en macka med aprikosmarmelad sen krypa ner innan Mila vaknar.

Natti natti

02.37 tack Marie

Måste jag börja detta inlägg med att be om ursäkt för stavningen? Nej det skiter jag i, klockan är över sent och jag har nyss kommit hem från en superkväll med brudarna (a.k.a njutångersmammorna). Det är mer troligt att jag kommer stava fel än att jag kommer ha ett enda rätt! hahahahahaha Men roligt som fan har jag haft. Kvällen spenderades hos Marie, utan barn och utan grabbar. början bra, resten bättre! Vin, god mat, Brööööl (allla som gått högskolan eller tydligen fritids vet), massa skitsnack och sent. Jag, Elin S, Therese måsta stänga placet och bege oss hem nyss! Tack Marie för en supernice kväll. Eloge till mig som uppdaterar så snabbt!!!!! På väg hem själv, eftersom de andra bor granne(!) måste jag självklart mötas av ett tåg samt festande tonåringar, men allt är ju nära här i byn så det gick snabbt. Klarade mig hem helskinnad iaf. Har haft oerhört roligt, tack alla ni Njutångersmamor som gör att vi kan träffas och ha sååå trevligt tillsammans. Ni är guld värda!

Nu ska jag lägga mig uppe i soffan och kolla på Robinson, äta chips och få vara lite trött imorn eftersom jag sökt dispens till minst kl 10.00. Kommer vara trött men det är det helt klart värt! Hörde nyss Mila gråta, F trodde jag inte kommit hem än och  var snabbt uppe (är jag hemma tror jag han låtsas sova). =)

Godnatt alla och vi tar en repris snart hoppas jag!!!!!

ps förresten har jag fortfarande stövlarna på mig, och misstänker att jag får sova med dem på eftersom jag inte får upp dragkedjan..... HJÄLP!



vår..jag vill ha vår!

...nyss hemkommen från middag hos sys. Mkt gott må jag tillägga. Innan dess var vi till granngården och inhandlade planteringsjord så hela bilen lutade på vägen hem. Nu är alla vårens primörer planterade. Nice! Hoppas på finväder imorn så ska jag ta på mig arbetsbyxorna och påta lite i trädgården. Vi planrear även att planetera en häck, så det finns en del att gräva fram.

Nu ska jag titta på talang med F sedan blir det nog tidigt i säng eftersom imorn vankas storfest med Njutångersmammorna!

Ha en trevlig fredagskväll....

hembiträde är avdragsgillt va?

Inte för att mitt hembiträde tar ut lön men nytta gör han iaf. Fredrik kom på en superidé förra veckan! Att han skulle sköta om allt hushållsarbete denna vecka... tror ni jag kunde tacka nej till detta erbjudande? Vet inte om han tycker jag ser sliten och trött ut eller om han bara ville känna på hur det skulle vara att vara hemmapappa. Så denna vecka har jag tagit semester, från bloggen oxå kan det tyckas. Jag vet inte, har blivit förslöad av att inte göra nåt mer än leka med Mila tror jag. Det har varit mkt skönt iaf. Han har tvättat, diskat, plockat undan och lagat all mat. Han är inte riktigt vän med dammsugaren så jag tror jag ska fråga om jag får ta ett varv med den. Visst är han underbar!!!

Trots att jag är utvilad kan man inte bli annat än på uruselt humör när man tittar ut och ser ett decimetertjockt vitt täcke ute. SNÖ NU???? NEJ!!!! Just när man började komma in i "spring mode". Jag tror jag ska kolla in yr.no nu och kolla vad det skall bli för väder framöver. Jag hoppas på många plusgrader så detta smälter bort.

Nu ska jag surfa runt lite och när Mila vaknar ska vi in till stan och fixa hennes pass.

See ya

Singstar med mina galna kompisar

Långfredagen spenderades hos Åsa. En innehållsrik kväll. Tv, Film från Elins möhippa, Vin, massor av chips/godis, rittävlingar och många timars Singstar. Pelle var ju grym som vanligt. Jag kan nämna att jag var minst den 7e bästa av alla som tog ton! Hahaha lyckades ju iaf få lika med Åsa en gång. Som tur är tappade jag inte rösten denna gång. Lite bilder blev det ju oxå.....

... Här kommer ett gäng fina... Sundman tyckte temat skulle vara häxor så tvingade alla göra en grimas.

                Å den på pelle...Anna hur tänkte du här??

Eftersom Anna var så duktig med kameran tycker jag hon förtjänar en större bild än oss andra.

puss på dig Anna!


Glad påsk till er alla!!!!


Mila duktiga tjej

Inatt sover jag uppe för 4e natten rad... helt ljuvligt att få sova en hel natt ostört! Och för de två där nere går det oxå bra. Inatt ska hon sova i eget rum bestämde Fredrik och han måste ju få göra som han vill när han tar hand om läggning. Vi  får se hur det går, hörde henne gråta nyss och sekunderna senare hörde jag en vällingflaska skakas sedan tyst. *ler*

Vi får se om det ser ut så här när jag kommer ner imorn bitti....



eller kanske så här.....



eller varför inte så här.....


I sjukdomens tecken

Inte ett vårtecken så långt ögat kan nå... vad är det för fel på vädret? Idag var det fan otroligt grått, speciellt här på Gästgivare. Mila är snuvig, hostig och gnällig (för att vara henne) och Wilma är dålig...*pust*

Igår var vi iväg till hälsocentralen med Mila för att kolla så det inte var någon infektion utan bara vanlig förkylning. Doktor trodde det kunde bero på sprutan. Hon var så duktig, inget grin alls. Men vart är världen på väg när man är en sådan duktig tjej och inte får ett enda klistermärke för mödan???

Idag var det Wilmas tur. Har haft problem med en analsäck IGEN. Idag kom jag på att snart är det helg och massa påskledigt så då får vi väl ingen tid hos vet. Skyndade mig att ringa i morse. Vägrar ringa smådjurskliniken i Hudik då de inte ens kan se skillnad på ett marsvin och en dammråtta (bitter... jag vet) slog då upp på eniro för att se vilka andra vet det finns i närheten. Hittade en till i Hudik... fick tid på onsdag. Yeah right! Det blev till att ringa till Delsbo. Har hört så mkt bra om dom. Förklarade situationen och att kära Wilma skyr veterinärer lika mkt som jag hatar inälvsmat., även om jag dock inte försöker bita blodkorvarna, palten och pölsan. Veterinären förstod och sa att det skulle gå bra. Ingen morfar kunde vara barnvakt eftersom Tim hade hunnit paxa honom först. Så... hela familjen iväg till Delsbo. Mila och jag fick sitta två timmar i väntrummet eftersom sedering tydligen inte tar på vårt lilla kraftpaket. Hon var så orolig att hon inte kunde komma till ro...... blää och usch och efter mkt smärta och en nära svimfördig Husse så var det avklarat iaf. Nu har hon fått piller och snart ska jag lägga mig med henne i soffan upp och sova... för tredje kvällen i rad.

Jag tillägnar detta blogginlägg Delsbos veterinärklinik för ett underbart mottagande och proffsigt skött jobb.



natti natti

Tips om tävling

En chans att vinna ett praktiskt redskap!


Det är vitlöksskalaren från Koi Kitchen.
Man slänger i några klyftor och gnuggar dom i skalaren och vips så är klyftorna skalade, enkelt va? =)
(Den ni får är givetvis inplastad)

Kolla in http://ettdussinpannor.blogspot.com/2009/04/tavling.html  så ser ni hur man tävlar...

Nu ska jag lägga mig.... känns ju som julafton att jag kanske ska få sova en hel natt!

spännande...

Ikväll blir det en spännande natt för vissa och förhoppningsvis en skön natt för andra. Jag ska snart ta mitt pick å pack och bädda uppe i soffan för en god natts sömn. Är sååå trött nu när Mila varit dålig och inte sovit. Inatt blir det Mila vs Papsen. Uppdatering kommer......

Bjussar på en bild iaf


Ikväll blir det tjejkväll

Japp tjejkväll på gästgivarevägen inplaerad! Erika å Elin är hemma över helgen så då blir det lite party och kanske lite wii, vi får se. Hoppas jag slipper ägna hela kvällen åt att lägga Mila så jag oxå får vara med. =)

smell ya later...

Mila vs Elmo

VAD HAR NI KÖPT FÖR PRESENT TILL MIG MAMMA OCH PAPPA? LÄMNA GENAST TILLBAKA DEN!!!!!!!!!!!!



DAMN YOU ELMO

1års kalas!!!!!!

MILA LILJA STRÖM 1ÅR



Mila önskar en storlek större
Passande stil för somrar i Järvsö, men fammo å faffa får nog ge sig ut på shoppinggatorna i Thailand och leta storlek större.... hahahaha





När faster kom var Mila mkt trött, men det går ju att öppna paket liggandes i hennes famn oxå... =)

Puss till Väldens gladaste, mysigaste, snällaste och mest underbara 1-åring!!!!!

RSS 2.0