Furuvik

Vi drog till furuvik med sys+fam samt Morfar å Annika. Det var en supermysig dag med massor av sol och aktiviteter.



Korvgrillning!



Det var bäst att hålla i moster hårt för här inne fanns det många läaskiga saker så som fiskar (!) och ormar.



Här inne bland getterna hade Mila kunnat stanna heeeela dagen! Dock blev hon stångad av en arg, gravid get hmmm ja jag vet ju hur retlig man kan vara när man är på smällen så: geten du är förlåten!

Vi avslutade dagen med bad... det var kul kul kul. Sedan tog Mila en nakenprom för att torka sig innan vi skulle hem. Tur att det var Morfar som gick med då hon bestämde sig för att göra som hon sett djuren gör tidigare på dagen...bajsa medan man går!


Anna å Jockes bröllop!!!



Ja...inte lätt att få alla att se normal ut...Sorry Fia!



Vackra Anna och stiliga Jocke OKNEFJELL. Hur svårt kommer det inte bli att inte säga Sundman!



Bröllpsvalsen klarade de galant!



Men MRS Oknefjell är en jäkel på att dansa på egen hand oxå!!!

Vill tacka för ett superroligt bröllop. Allt blev perfekt! Tack för att jag fick vara toast, det var sååå roligt och tror alla var nöjda!

Regn regn regn

Det måste bli bättre till helgen! Vi ska ju på bröllop! Just nu är det inte direkt målarväder om man säger så. Tur att vi hunnit måla det mesta vi ska måla i år. Nyss hemkommen från middag ute i brudens föräldrars stuga. Mycket mysigt, trots regn. Orkade jag skulle jag bära ner datorn å mysa ner mig med de andra tre och kolla på sista avsnitten av super-duper serien "Harper´s Island" men vet inte om jag orkar släpa ner datorn, den är ju inte direkt liten. Ska sätta mig och fila på toastningen istället kanske. Eller på lekar till grillfesten kanske. In på yr.no först.

natti natti


Måla hela världen lilla mamma

Här är det bara målning som gäller,dvs när vädret tillåter. Ser i skrivande stund ut som en skur är på G. Mila har just somnat å F är inne på gubbdagis a.k.a Byggmax och Fyrklövern.

Nu ska jag ta tag i alla saker som ligger på hög inne här. Och då talar jag om; en massiv tvätthög, massor av mail som väntar på svar, räkningar som skall bet, damm och lite leksaker. Puh! Bara att sätta igång antar jag.

Imorn drar vi på Furuvik med kusinerna, oj vad spännande det skall bli. F och Mila låg igår och pratade om alla djur som vi skulle få se där. Tror vi kommer få höra ett och annat TTTTTTiiitta och Däääär imorn!

På eftermiddagen kommer Mommo hit och skall se hur duktig vår tjej blivit att gå!

Hemma igen

Nu har vi kommit hem. Är måttligt glad över vädret, men oerhört skönt att komma hem. Borta bra men...

Är inte riktigt samma sak att vara borta nu när man har lilla stumpis att flänga runt efter. Känns liksom tryggast hemma. Nu ska jag sätta mig och planera lekar inför kommande grillfest med Njutångersfamiljerna. Det ska bli oerhört roligt. Vi blir 26 pers! Fullt hus hos Svärds med andra ord. Hoppas på finväder annars blir det trångt!

Nu ska jag först ner och stoppa om Mila som sover så sött!

Mot stugan!

Vi ska bland annat hit www.bjorkbackens.com ser väldigt mysigt ut och jag tror Mila uppskattar det minst lika mkt som Järvzoo!

Ska se om jag hinner skriva ngt mer innan vi åker, men jag vet ju hur stresiga mornarna kan vara.

Sitter å tänker på min sys nu som är på möhippa. Hoppas hon släpper loss rejält och är riktigt bakis imorn. Och att de självklart har riktigt roligt! Det måste vara lääängesen hon var på fest! Hade vi varit hemma hade jag kunnat tagit boysen, men vi åker tidigt.

Nu ska vi kolla på "The knowing"

Nattis


Möhippan!

Herregud.... i sthlm stänger portarna kl 05.00. Tur att det inte händer i Hudik. En annan orkade fram till 03.15, Anna (bruden), Åsa och Linda kom hem till lgh efter 05.00. Starkt jobbat med tanke på att vi åkte 06.00 på morgonen från Igge.

Hela dagen var lyckad! Med regn när det passade sig och solsken resten av dagen. Vi började med picknick utanför Grönan där Anna mötte upp oss efter att blivit hämtad av Fadde som hon även bjöd på snaps och kaffe, tror inte han fick nåt fikabröd =) Kan lova att Anna blev förvånad att vi var där. Många tårar och mycket skratt!!

Sedan bar det av till Centralbadet för bad och massage. Efter tvagningen for Anna på sminkning medan vi andra fixade iordning oss för middag hemma hos en av tjejerna i Nacka. Blev förfest fram till 24.00 då vi åkte till stan och där fortsatte festen som sagt till soluppgången!

Bilder kommer jag lovar... måste bara orka packa upp alla saker!

Till alla er som klagar...

...på att jag är dålig ibland på att uppdatera bloggen. Tycker verkligen inte ni är så duktiga att lämna nån liten enstaka kommentar heller. Så d så!

Gardinen igår blev faktiskt hyfsad! Hänger upp iaf. Gjorde även iordning en pall, klädd i samma tyg. Nu behövs det en till blomma i fönstret bara så är saken biff.

Regnat en skur här nyss. Tror mina blommor blev glada för det. Ska ut å kolla läget nu för det har spruckit upp igen.

Vi ska sy å vi ska klippa...

Nu ska jag ta tag i mina gardiner i hallen som så länge legat i en påse. Oj, vi får se hur det går, tror inte Birgitta P skulle bli stolt om hon såg det färdiga resultatet. Men jag ger det ett försök. Får ta å knäppa ett kort på stackarna sen.

Nyss skulle vi kolla på "änglar och demoner". Det gick sådär... Mila ville INTE sova (blivit helt tok med sovning på dagen) och F somnade precis när halva filmen gått. Så nu sitter jag här själv, lite sur, och Mila somnade just.

Varmt är det oxå, så där ja nu har jag klagat nog och skall ta tag i mina gardiner.


RSS 2.0